Buat Website Di Bayan Lepas

Buat Website Di Bayan Lepas

Buat Website di Bayan Lepas , Sekarang Anda Boleh Miliki Website Yang Cantik Dengan Harga Yang Murah & Berbaloi Apabila bercakap tentang laman web wordpress, masalah ini akan muncul.

 

MASALAH 1 – Tak Tahu Tempat Untuk Dapatkan Theme Yang Sesuai

Pemilik laman web memang keliru nak dapatkan theme yang sesuai untuk bisnes mereka. Mereka akan habiskan masa berhari-hari untuk mencari theme yang sesuai.

 

MASALAH 2 – Theme Yang Dipilih Terlalu Perlahan

Kesilapan utama pemilik web ialah memilih theme percuma. Ada sebab ianya diberikan percuma. Selalunya performance memang tidak berapa bagus.

 

MASALAH 3 – Web mudah rosak, crash & kena hack

Penggunaan theme yang diberikan percuma mungkin akan mempunyai konflik dengan plugin dan theme lain di dalam web. Malah ianya lebih mudah digodam oleh penjenayah siber.

 

MASALAH 4 – Tak ada support & update

Penggunaan theme yang diberikan percuma mungkin akan mempunyai konflik dengan plugin dan theme lain di dalam web. Malah ianya lebih mudah digodam oleh penjenayah siber.

 

Jangan risau, sekarang anda tidak perlu lagi risau dengan masalah sebegitu. Kami akan bantu anda untuk dapatkan laman web yang anda impikan.

 

Ya, apa-apa sahaja konsep yang anda mahukan, kami boleh jadikannya realiti. Anda hanya perlu beritahu kami keperluan web anda.

Tidak kisah anda nak laman web ecommerce, blog, statik, dinamik atau sebagainya. Semuanya kami boleh buatkan untuk anda.

Bukan itu sahaja, jika anda mahu laman web seperti Google, Yahoo, Metacafe, 9Gag atau Netflix, kami juga boleh hasilkannya untuk anda.

Berikut ialah demo laman web yang anda bakal terima selepas mendapatkan servis kami. Semak Disini Laman web yang cantik begini akan membantu menaikkan martabat jenama & syarikat anda. Anda akan kelihatan professional.

Malah semua laman web yang kami hasilkan adalah sangat laju & menepati piawaian enjin carian. Bukan itu sahaja, kami juga sediakan pakej plugin khas untuk memberikan tambah nilai kepada laman web anda nanti.

 

Plugin ExPersona: Kumpul Maklumat Prospek & Pelanggan

Plugin ini akan mendapatkan maklumat dariapda prospek anda dengan cara yang sangat menarik (popup) dan anda boleh gunakan maklumat tersebut untuk menghasilkan jualan.

 

Plugin Spinty: Beri Hadiah, Kumpul Maklumat

Plugin ini digunakan untuk memberikan hadiah kepada prospek yang mendapat cabutan bertuah melalui roda berputar.

 

Plugin FB Live Chat: Chat dengan pelanggan melalui Facebook

Plugin ini digunakan untuk melayan prospek anda yang mempunyai pelbagai soalan berkaitan produk. Anda boleh link dengan akaun facebook atau fanpage anda.

 

Plugin Skype Chat: Chat dengan pelanggan melalui Skype

Plugin ini digunakan untuk melayan pertanyaan prospek melalui aplikasi skype.

 

Plugin Whatsapp Chat: Chat dengan pelanggan melalui Whatsapp

Plugin ini digunakan untuk melayan pertanyaan prospek melalui aplikasi whatsapp

 

Plugin GDPR : Melindungi Hak Anda & Pelanggan

Plugin ini menepati syarat yang dibuat oleh EU (europe) dan diwajibkan kepada semua laman web yang mempunyai pelanggan dari luar negara.

 

Dengan plugin tambahan ni, bisnes anda lebih mudah dikendalikan (dan sudah pasti pelawat juga lebih suka)

Berapa harga pakej yang kami sediakan? Kehadiran kami ialah untuk membantu anda menghasilkan laman web yang cantik, pantas dan mesra pengguna. Berikut ialah pakej yang kami sediakan… Pakej servis buat web.

 

Berminat dengan Buat Website di Bayan Lepas  serendah RM399? dapatkan harga promosi servis Buat Website dari kami. Sila lawati WEB399.COM.MY