Nak Buat Website?

Sekarang Anda Boleh Miliki Website Yang Cantik Dengan Harga Yang Murah & Berbaloi, Jom Buat Website Anda.

Apa Kata Pelanggan Enrico?

Saya seorang yang cerewet saya syukur terjumpa bro Enrico waktu search kat google sbb dia sgt pro. Hasil kerja cun bincang senang dia mcm tau jer apa yg kita nak. Siyes mcm ni la yg dikatakan pro. ⭐⭐⭐⭐⭐

Irwan Hisham

Komposer, Segamat Johor

Senang berurusan dengan Enrico. Sangat cepat & tak kira masa akan balas wassap.. Tq Enrico!! Korang Yang survey2 tu, pilih je Enrico ni. Mudah nak berurusan! ⭐⭐⭐⭐⭐

Kamal Karim

Certified Wealth Planner, Petaling Jaya, Selangor

Terus terang cakap sangat mudah kerjasama dengan team Enrico kerana mereka sangat cepat, mudah faham dan sangat membantu memberi info untuk mudahkan gerak kerja kita. Harga pula sangat berpatutan, antara yang terbaik di pasaran untuk servis yang diberi. Anda kena cuba tau dapatkan servis digital marketing  ⭐⭐⭐⭐⭐

Reymy

Projek Make Over, Selangor

Positive: Professionalism, Quality, Responsiveness, Value Nice working with Mr Enrico,very professional and taken fast action on any issues. kept up the excellent services ⭐⭐⭐⭐⭐

Raduan Abd Razak

Coach Rad, Sentul, Kuala Lumpur

Alhamdulillah..service buat website mmg terbaik..harga mampu milik dan website mmg A+ cantik, menarik dan teratur..mmg rekemen Sgt2 buat website kt sini..dan yg paling best fast respon, Semoga terus maju jaya tuan Enrico. ⭐⭐⭐⭐⭐

Mohd Shukri Mohd Zin

Blank Perfume, Terengganu

Very grateful to the designer, talented, responsible and the way he teaches, easy to understand.HIGHLY RECOMMENDED?? ⭐⭐⭐⭐⭐

Ridwan Mohd Ali

Mpv Taxi Service, Kuala Lumpur

Sangat berpuas hati dengan service yg diberikan oleh mr enrico, Website siap dengan masa hanya 3 hari.. sangat mudah berurusan dan sangat recommended ⭐⭐⭐⭐⭐

Mohd Hafiz

Taxi Travelex, Johor

Would highly recommend, mr enrico did an excellent job for us and am sure he will do the same for others.. ⭐⭐⭐⭐⭐

Jaindran Raman

Temasek Energy Resources (M) Sdn Bhd, Ipoh, Perak

Overall satisfied with the service. Friendly designer and also very patient explaining A-Z. Recommended!. ⭐⭐⭐⭐⭐

Christopher Chin

Amwil Deslen, Kota Kinabalu, Sabah

Fast respond & fast service . Senang dibawa berbincang dan sangat peramah. Great service Mr. Enrico ?? ⭐⭐⭐⭐⭐

Eliana Stephen

Networker, Sarawak

Akhir yer i ada web bundle sendri ❤️ senang berurusan cepat respon mula yer tanya2 jer sbb kami pun tengok gak cost bayaran web ni sesuai dengan harga yang ditawarkan tq u mr enrico. ⭐⭐⭐⭐⭐

Mirda Masor

D'Kampung Bundle Station, Negeri Sembilan

Positive: Professionalism, Quality, Responsiveness, Value. I very satisfied with Mr. Enrico the service and the professional advice. My website run faster and looks very good. Tqvm Web designer! ⭐⭐⭐⭐⭐
Zurina Mansor

Owner Bengkel Spray, Ulu Tiram, Johor

Thanks so much Enrico buat kan website untuk perniagaan saya. Harga yang sangat berpatutan dan siap dalam masa yang cepat. Website yang di buat juga sangat profesional dan menarik. ??. ⭐⭐⭐⭐⭐

Norliana Rosli

Balloon And Decoration, Bandar Baru Bangi, Selangor

Siapa Saya?

Hi, saya Enrico Paragas seorang usahawan online aktif dalam perniagaan internet sejak 2010, menyediakan perkhidmatan berkaitan pembangunan laman web & pemasaran online.

Jika anda menghadapi apa sahaja masalah tentang pembangunan laman web seperti error, bugs, design, speed, migrate, setting, customize, revamp atau nak onlinekan perniagaan. Jangan risau, team enrico sedia membantu anda.

Apabila bercakap tentang laman web wordpress, masalah ini akan muncul.

MASALAH 1

Tak Tahu Tempat Untuk Dapatkan Theme Yang Sesuai

 

Pemilik laman web memang keliru nak dapatkan theme yang sesuai untuk bisnes mereka. Mereka akan habiskan masa berhari-hari untuk mencari theme yang sesuai. 

Buat Website

MASALAH 2

Theme Yang Dipilih Terlalu Perlahan

Kesilapan utama pemilik web ialah memilih theme percuma. Ada sebab ianya diberikan percuma. Selalunya performance memang tidak berapa bagus.

Buat Website

MASALAH 3

Web mudah rosak, crash & kena hack

Penggunaan theme yang diberikan percuma mungkin akan mempunyai konflik dengan plugin dan theme lain di dalam web. Malah ianya lebih mudah digodam oleh penjenayah siber.

Buat Website

MASALAH 4

Tak ada support & update

Plugin & theme tiada support dan update, website loading lambat, banyak bugs dan error menyebabkan website tak dapat diakses lebih parah pelawat tinggalkan website anda serta merta.

Buat Website

Jangan risau, sekarang anda tidak perlu lagi risau dengan masalah sebegitu.

Kami akan bantu anda untuk dapatkan laman web yang anda impikan.

Ya, apa-apa sahaja konsep yang anda mahukan, kami boleh jadikannya realiti. Anda hanya perlu beritahu kami keperluan web anda.

Tidak kisah anda nak laman web ecommerce, blog, statik, dinamik atau sebagainya. Semuanya kami boleh buatkan untuk anda.

Bukan itu sahaja, jika anda mahu laman web seperti Shopee, Lazada, Mudah, Booking, Rental, Sistem Agen, Affiliate, Job Portal atau Netflix, kami juga boleh hasilkannya untuk anda.

Buat Website

Berikut ialah laman web yang anda bakal terima selepas mendapatkan servis kami.

Buat Website
Buat Website
Buat Website
Buat Website
Buat Website
Buat Website
Buat Website
Buat Website
Buat Website
Buat Website
Buat Website
Buat Website
Buat Website
Buat Website
Buat Website
Buat Website
Buat Website
Buat Website
Buat Website
Buat Website
Buat Website
Buat Website
Buat Website
Buat Website
Buat Website
Buat Website
Buat Website
Buat Website

Laman web yang cantik begini akan membantu menaikkan martabat jenama & syarikat anda. Anda akan kelihatan professional.

Malah semua laman web yang kami hasilkan adalah sangat laju & menepati piawaian enjin carian.

Buat Website

Bukan itu sahaja, kami juga boleh pasangkan sistem dan plugin mengikut matlamat website yang anda ingin capai untuk memberi tambah nilai kepada laman web anda nanti.

Ecommerce:

Kedai | Shopping Online

Amat sesuai jika anda menjual pelbagai jenis variasi produk untuk dipaparkan di laman web seperti jual tudung, baju, kasut, perabot dll untuk memudahkan pelanggan membuat pilihan pelbagai jenis produk.

Buat Website

Payment Gateway

Terima Bayaran melalui FPX, Kad Kredit | COD

Jika anda berniaga secara online sistem ini sangat penting untuk memudahkan anda menerima bayaran serta memudahkan pelanggan anda membuat tempahan tanpa melalui peroses yang rumit.

Buat Website

Sistem Booking

Servis Dan Sewa

Sistem ini amat sesuai kepada peniaga yang menyediakan perkhidmatan seperti pembersihan, aircond, mekanik, salon, sewa kereta, homestay, hotel, apartment, pakej pelancongan dll. Upgrade bisnes anda lebih bersistematik dan teratur.

Buat Website

Sistem Delivery

Penghantaran / Runner

Amat sesuai kepada peniaga yang menjalankan perkhidmatan runner, penghantaran barang ke rumah pelanggan. Sistem ini akan bantu mudahkan kesemua proses dari tempahan, bayaran dan pengharantaran dengan lebih efektif dan teratur.

Buat Website

Marketplace Platform

Multivendor

Ingin meyediakan platform marketplace seperti perkhidmatan | servis, jual beli, pengiklanan atau apa sahaja jenis marketplace yang ingin dicapai kami boleh bantu realisasikan matlamat anda.

Buat Website

Funnel Checkout

Express Checkout

Jangan biarkan pelanggan anda melalui proses yang rumit untuk membuat pembelian di website anda. Ini adalah salah satu sebab utama mengapa jualan jatuh dan tiada pembelian. Express atau funnel checkout adalah apa yang anda perlukan jika anda menjual satu produk.

Buat Website

Fund Raising

Kutip Derma dengan Mudah

Organisasi anda menjalankan kempen kutip derma untuk bantuan seperti masjid, rumah ibadah, anak yatim, orang miskin dan lain-lain?. Kini kempen kutip derma lebih mudah, orang ramai boleh membuat derma melalui online banking, kad kredit dan cash melalui online.

Buat Website

Affiliate & Agen

Sistem Komisen

Khas kepada peniaga yang perlukan sistem recruit dan pengiraan komisen para affiliate dan agen yang mempromosikan produk anda. Urus afiliate, agen dan pengiraan komisen dengan mudah tak perlu sakit kepala.

Buat Website

Dropship

Whosale Price

Anda menjalankan dropship dan ingin paparkan harga berbeza kepada pelanggan dan para dropship di setiap produk anda? jangan risau kami boleh bantu selesaikan masalah anda.

Buat Website

Learning Management 

System (LMS)

Nak jalankan kursus online atau perlukan sistem untuk memudahkan pengurusan modul, pelajar, pendaftaran dan aktiviti institut, sekolah, tusyen dengan teratur?. kami boleh uruskannya untuk anda bagitahu kami sahaja apa yang anda perlukan.

Buat Website

Social

Proof Notifcation

Nak prospek anda cepat betindak buat keputusan membeli di website anda? Pasang sistem ni je untuk paparkan kesemua aktiviti pembelian yang berlaku di website anda.

Buat Website

Google Ads

SEO Site Ranker

Nak website anda cepat di index dan ranking di GOOGLE? selain anda perlukan website yang cantik dan boleh menjual anda juga perlukan website yang disukai oleh google untuk rank dan di index dengan cepat di carian google. Kami boleh bantu anda capai matlamat itu

Buat Website

Walau apa pun matlatmat website anda kami bantu anda untuk mencapainya. Jangan percaya apa yang kami kata

Tetapi Lihat Sendiri Apa Kata Mereka?

Buat Website RM399
5.0
Based on 98 reviews
powered by Google
js_loader

Alhamdulillah saya sangat puas hati berurusan dgn Mr. Enrico owner bisnes.. website menepati citarasa..siap dgn cepat…Dan kerana kesilapan saya…owner terpaksa buat semula website saya tanpa extra charge…saya bagi 10 bintang ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ utk servis yg terbaik

Nur Fauzani

Founder Mom Mom Milk Booster, Kuala Berang, Terengganu

We are FULLY SATISFIED with Mr Enrico service! Trusted & Reliable! SUPER DUPER FAST service from early negotiation until website fully operated its take less than 7days! AMAZING! He also replied our request at 2am! WOW!! You’re AWESOME & really talented! Thanks for helping us to built our dream website with affordable price. We are so in love with our website. GUYS! PLEASE HIRE THIS SERVICE! NO REGRET! Thanks Mr Enrico! All the best to you! ⭐⭐⭐⭐⭐

Bersih Berseri

Kursus Pengendali Makanan, Ampang, Selangor

So efficient job from Mr. Enrico web developer. Very friendly and educated clients with their advice. Highly recommended for software and website builder. ⭐⭐⭐⭐⭐ Good job ??????????

Asiah Johari

Kerani Sekolah, Kuantan, Pahang

Really awesome deal with Mr. Enrico…saya sangat senang dan happy bekerja sama. Web yang dihasilkan juga sangat memuaskan. FULL STAR ⭐⭐⭐⭐⭐.. recomended?

Sheikh Azman

Network Leader, Petaling Jaya, Selangor

Kami berpuas hati dengan servis yg diberikan ole Mr. Enrico.. Profesional dan menepati maksud pelanggan.
Terima kasih. ⭐⭐⭐⭐⭐

SY ETL GROUP

CEO EASTERN TRADE LOGISTICS SDN BHD, Kuantan Pahang

Bg yg buta IT mcm saya.. InsyaAllah Mr. Enrico dia sabar melayan.. ??. ⭐⭐⭐⭐⭐

Zaidah Abdullah

Property Consultant, Melaka

Harga murah tapi service terbaik ?? attend feedback sangat cepat. Mudah deal dengan Mr. Enrico. ⭐⭐⭐⭐⭐

Abdul Fafiz Mohamad Hairi

Pedagang Emas, Sarawak

Customer service yg terbaik. Senang.nak bincang. Result yg cepat. Harga pun murah. Sy sgt berpuas hati dengan Mr. Enrico. ⭐⭐⭐⭐⭐

Arman Ghouse

Engineer, Masai, Johor

Saya sangat berpuashati dengan servis yang diberikan ole Mr. Enrico. Web yang menarik. Good job! ⭐⭐⭐⭐⭐

Team Pau Abah

Founder, Pulau Pinang

Service website yg terbaik, fast response, saya yg zero knowledge pun tak risau, sebab dia guide, ty Mr. Enrico ⭐⭐⭐⭐⭐

Hafizal Baderi

Property Consultant, Kuantan, Pahang

Great service. Fast respon. Really helpfull. Senang untuk bekerjasama dengan Mr. Enrico. ⭐⭐⭐⭐⭐

Aziz Samion

I am very satisfied with the work of this website designer Mr. Enrico. Very neat and orderly. Very easy to deal with him. I highly recommend his services to who are looking for a website designer. ⭐⭐⭐⭐⭐

NORZWIN MOHD NOOR

Ampang, Selangor

Quick reply and best assist for customers with 0 knowledge, Got my website good . Really trusted and very good service Mr. Enrico. ⭐⭐⭐⭐⭐

Quilin Qm

Kota Kinabalu, Sabah

Quick reply and best assist for customers with 0 knowledge, Got my website good and running. Really trusted and very good service Mr. Enrico. ⭐⭐⭐⭐⭐

WildLoneWolf

Very fast service from domain name until web designing. Accurate and customer oriented service. 5 star quality. Keep it up Mr. Enrico!! ⭐⭐⭐⭐⭐

Jayryan John

Puchong, Selangor

Recommended!! Have my web developed within short period of time. Also entertained request beyond standard working hours.  Thanks Mr. Enrico⭐⭐⭐⭐⭐

We Farha

Very polite and good service especially when dealing with me which is customer with zero experience about Web design… Thanks so much Mr. Enrico for building my website with affordable price… ⭐⭐⭐⭐⭐

Anuar Omar

Petaling Jaya, Selangor

Mr. Enrico Sangat2 supportive and sporting..love it. recommended. tak rugi purchase. very responsive person too. ⭐⭐⭐⭐⭐

Cikjue Juliana

SK MAGIC SPECIALIST, Bayan Lepas, Pulau Pinang

Mr. Enrico very responsive & helpful, will provide genuine advice to client ??. ⭐⭐⭐⭐⭐

Sharifah Syed Ali

Thank you en Enrico dgn layanan Dan hasil (website) yg sgt bagus. Beliau juga memberi advice yang ikhlas utk website Sy. Mmg recommended!! ??. ⭐⭐⭐⭐⭐

Doctor Amanda

Klinik Pergigian, Kota Kinabalu, Sabah

Service memang terbaik. Terima kasih sebab sabar layan karenah client awak ni. Harga murah berpatutan sangat. ??. ⭐⭐⭐⭐⭐

Nur Aziera Md Shah

Pemilik Koperasi, Puncak Alam, Selangor

Superb, Enrico sangat membantu saya dalam buat keputusan yang bagus sebelum saya bakar duit untuk buat marketing. Info yang diberi tepat & jelas ??. ⭐⭐⭐⭐⭐

Syafiqah Saleh

Pengurus Pematuhan KKM, Ampang, Selangor

Dapatkan harga promosi harga mampu milik pada hari ini.

Kehadiran kami membantu menghasilkan laman web yang boleh menaikkan martabat jenama & syarikat anda hari ini.

Dapatkan harga promo & konsultasi percuma daripada kami.

Whatsapp Kami Sekarang


Nombor Whatsapp







Buat Website

© 2024 Web399 Powered by: Enrico Paragas